Uw totaalrenovatie specialist in Antwerpen

Snel, deskundig, nauwkeurig

Ons ervaren team van specialisten werkt met de beste materialen en zorgt voor een perfecte afwerking. Wij geven u ook graag advies in verband met materiaalkeuze. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u alleen bepleistering, schilderwerken of ramen en deuren nodig heeft

Zymar - Totaalrenovaties Antwerpen

Zymar uit Antwerpen helpt u bij uw nieuwbouw- of renovatieprojecten. Wij zijn er zowel voor particulieren als bedrijven in heel Antwerpen.

Zymar gat naukeurig te werk

Wij werken steeds nauwkeurig en leveren geen half werk. Onze talrijke tevreden klanten kunnen dit absoluut beamen. Overweegt u een totaalrenovatie in Wilrijk of Antwerpen voor uw woning of bedrijfspand? Maak dan snel een afspraak met Zymar. Wij komen eerst ter plaatse en stellen dan vrijblijvend een offerte voor u op. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor al uw werken!

We bieden totaaloplossingen bij de renovatie van uw woning, badkamer, zolder, keuken, aanbouw of kantoor. Bij ieder concreet project zijn advies, budgettering, studie, ontwerp, coördinatie en uiteraard de totale afwerking, inherent aan het verbouwingstraject.

Alles in handen van één gespecialiseerd bedrijf. Geen onderaannemers. Geen tussenpersonen

We voeren alles uit met onze eigen gespecialiseerde personeelsleden, zonder onderaannemers. Zo hebben onze klanten één gesprekspartner tijdens het volledige renovatieproject. Dit zal resulteren in een korte uitvoeringstermijn waarbij de werken elkaar vlot opvolgen en waarbij er een flexibele uitwisseling is van informatie.

Alle werken volgen elkaar naadloos op

Door uw project toe te vertrouwen aan Zymar, zullen alle specialisaties elkaar netjes opvolgen. Dit complexe kluwen van ruwbouw-& dakwerken, alle technieken (elektriciteit, CV, sanitair) gyproc- & pleisterwerken, vloer- & tegelwerken, maatmeubilair en schilderwerken, wordt geleid door een team van ervaren project- & werfleiders.

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.