Uw stukadoor in Antwerpen

Ook voor sukadoor- en pleisterwerken

U kan bij Zymar ook terecht voor stukadoor- en pleisterwerk in de omgeving van Antwerpen, zowel voor nieuwbouw als voorrenovatiewerken. Wij zijn er voor heel Antwerpen, of u nu particulier of bedrijf bent. Bij stukadoor- of pleisterwerk brengen wij een afwerklaag aan op muren, plafonds, wanden en gevels. Dit kan dienen als bescherming, versteviging of verfraaiing.

Voor wij aan de pleisterwerkenbeginnen, reinigen wij eerst het oppervlak van eventuele behangresten. Wij zorgen er steeds voor dat het oppervlak glad is afgewerkt. U kan ons ook inschakelen voor het repareren van oude lagen

Wij werken vakkundig en nauwkeurig. Met 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in bepleistering. Wij zorgen steeds voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ons team van professionals gaat prat op een snelle service. Door onze nauwkeurige afwerking hebben wij al vanveel particulieren het vertrouwen gewonnen.

Voor wij aan de werken beginnen, komen wij eerst langs zodat wij u een eerlijke offerte kunnen bieden. U kan ons vrijblijvend contacteren voor een afspraak

Bent u aan het bouwen of renoveren? Bent u toe aan bepleistering? Schakel dan Zymar in, uw specialist in stukadoor- en pleisterwerk uit Wilrijk!

Binnenpleisterwerken

De kwaliteit van de pleisterwerken bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van uw woning. Dat is immers wat men ziet. Gladde en egale wanden verhogen de waarde van uw huis.

Zymar zorgt voor een perfecte afwerking met de beste materialen

Pleisterwerken mogelijkheden

Met pleister is alles mogelijk. U kunt er de vormen en kleuren van uw interieur of buitenmuren mee benadrukken, elke bekleding is mogelijk en u kunt eindeloos combineren.

Voor al uw pleisterwerken is er maar 1 adres: Zymar uit Antwerpen. Wij zorgen voor een schilderklare, mooi afgewerkte bepleistering, plaatsen alle Gyprocpanelen, isolatie, enzovoort.

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.