Uw ramen plaatsing specialist in Antwerpen

Op zoek naar een ramenplaatser ?

Op zoek naar een specialist die uw deuren en ramen plaatst in regio Antwerpen en omstreken? Bij Zymar bent u aan het goede adres voor het plaatsen van uw ramen en deuren. Bij Zymar bent u verzekerd van werkmannen met de benodigde kennis en kwalitatief hoogwaardig materiaal tegen aantrekkelijke prijzen.

Of het nu gaat om het vervangen van een raam of het plaatsen van een raam, alles vraagt voorbereidingswerk. Zymar bereidt alles voor tot in de uiterste puntjes. Ieder project is natuurlijk net wat anders en iedere klant heeft zijn eigen wensen en behoeften, maar het voorbereidingswerk wordt altijd hetzelfde uitgevoerd: zorgvuldig, secuur en adequaat. Nadat het voorbereidingswerk is volbracht, gaan we over tot echte actie. We plaatsen de ramen en deuren en laten de ruimte afgewerkt en opgeruimd achter.

Ramen laten plaatsen of vervangen door onze specialisten

Wilt u enkelglas vervangen door dubbelglas? Nieuwe kozijnen zetten? Of uw beschadigde raam vervangen? Zymar is degene bij wie u moet zijn.

Wij plaatsen zorgvuldig en snel dubbelglas, zodat u minder vaak in de kou zit en uw energierekening aanzienlijk daalt. Tevens helpen wij u met het plaatsen van kozijnen: aluminium en kunststof. We geven u graag advies over welke kozijnen het meest geschikt zijn voor u en uw huis. Daarnaast houden we ook rekening met kleur, met of zonder vast glas, hang,- en sluitwerk en de vorm van de kozijnen.

Pluspunten van Zymar

  • Gedegen advies verkrijgen
  • Ramen plaatsen met oog voor perfectie, esthetiek en uw budget
  • Gebruik van professioneel materiaal
  • Verzekerd van mooie afwerking
  • Vakkundige vakmannen met veel kennis en ervaring
  • Met dringende herstellingen staan wij zo bij u op de stoep
  • Vandaag gebeld, morgen hersteld
  • Vrijblijvende prijsopgave opvragen
  • Altijd bereikbaar

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.