Ramen en deuren op maat

Voor ramen en deuren in Hoboken op maat in aluminium, PVC of hout is Zymar uw professionele partner. Particulieren en bedrijven mogen aankloppen voor plaatsing en renovatie. Daarnaast is zaakvoerder Marek Zych en zijn team ook gespecialiseerd in lichtstraten, dakkoepels- en ramen. Alles op maat en volgens uw behoefte.

PVC

Door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de perfecte thermische isolatie-eigenschappen wordt er vaak voor kunststof gekozen. De voordelen van kunststof ramen en deuren naast de uitstekende isolatie-eigenschappen zijn een lange levensduur en zeer voordelige prijs.

Hout

Net dat tikkeltje extra exclusiviteit en uitstraling dat perfect past in landelijke woningen. Hout geeft de juiste warme uitstraling en bezit een hoge natuurlijke isolatie.

Aluminium

Aluminium ramen en deuren passen perfect in een moderne bouwstijl. Dit trendy en bijzonder sterk materiaal garandeert een fraaie vormgeving. Dankzij de absolute kleurvrijheid sluiten aluminium ramen en deuren mooi aan bij elke woning.

Contact

Zymar staat in voor een correcte opmeting én renovatie van uw ramen en deuren. Naast nieuwbouwprojecten worden ook bestaande ramen en deuren in Hoboken vervangen. Interesse om samen te werken met ons? U bent één telefoontje verwijderd.

Clikc+