Dubbel ontspannen na een badkamerrenovatie

De badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in de woning. Niet alleen is het een plek waar u zich meermaals per dag bevindt voor persoonlijke hygiëne, het is ook een kamer waar u even tot rust kan komen.

Comfort ten top

Moet u overtuigd worden dat dat het best kan in een nieuwe en gerenoveerde badkamer? Op en top badkamerrenovatie in Hoboken bij Zymar.

Uw renovatievragen moeten zich niet beperken tot het renoveren van uw douchewand of inloopdouche. Zymar voorziet uw badkamer weer van alle comfort en tovert dit om tot een eigentijdse ruimte waar u ’s morgens fluitend binnenloopt.

De badkamerrenovaties op een rijtje:

  • Installatie bad/wc (gewone en hang-wc’s)
  • Douches (inloopdouches, douchebak, relaxdouches, …)
  • Vernieuwing elektriciteit
  • Metsel- en bezettingswerken
  • Inbouwen spotjes

Onderhoudsvriendelijk

Uw badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Dit is de hoofdreden waarom er alleen met duurzame materialen van Van Marcke wordt gewerkt die aanvullend ook onderhoudsvriendelijk zijn. Op die manier wordt de levensduur van uw badkamer verzekerd.

Contact

Bent u op zoek naar een partner voor een gedeeltelijke of volledige renovatie van de badkamer? Met tien jaar expertise van Zymar in Hoboken moet u zich geen zorgen maken over de uitvoering en de opvolging van de werkzaamheden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

  

Clikc+