Uw houten ramen specialist in Antwerpen

Natuurlijk mooi

De warme uitstraling in combinatie met hoge isolatiewaarden maakt hout een perfecte keuze voor al uw ramen en deuren. Hout is momenteel een van de meest gekozen materialen voor hedendaagse ramen en deuren. Van landhuis tot pastorij, van klassiek Vlaams tot hyper modern. Hout past altijd.

Wij garanderen de beste kwaliteit

Doordat wij de productie van uw ramen van a tot z in eigen handen hebben, kunnen wij het productieproces van uw ramen opvolgen van opmeting tot plaatsing. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit in houten ramen garanderen. Zoals u hieronder kunt zien werken wij in elke stijl. Of dat nu een rustieke, landelijke, moderne of klassieke stijl is, wij zorgen er voor.

Driedubbel glas

Naast standaard dubbel glas bieden wij eveneens driedubbel glas aan. Naast super isolerend werkt Driedubbel glas comfortverhogend doordat de oppervlaktetemperatuur zelfs bij strenge vorst dicht bij de kamertemperatuur blijft. Dat betekent geen koud gevoel meer in de rug tijdens de wintermaanden en minder stookkosten voor een maximum rendement.

Bent u op zoek naar ervaren houten ramen specialist in Antwerpen ? Dan bent u bij Zymar aan het juist adres.

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.