Uw houten deuren specialist in Antwerpen

Binnendeuren en buitendeuren

Wij maken zowel houten binnen- als buitendeuren op maat in eigen atelier. Wij komen bij u ter plaatse opmeten, werken een ontwerp uit en wanneer u 100% tevreden bent maken wij uw deuren op maat in onze atelier. Wanneer uw deuren klaar zijn komen onze installateurs uw deuren plaatsen met groot oog voor precisie en afwerking.

Wij garanderen topkwaliteit

Net als onze ramen verzorgen wij binnen- en buitendeuren op maat. Wij produceren al onze deuren 100% in eigen atelier. Zo staan wij garant voor een perfecte afwerking. Onze eigen plaatsers komen uw deur(en) zorgvuldig plaatsen met een oog voor detail.

Inbraakveilig

Al onze houten deuren voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Houten deuren moeten zeker en vast niet onderdoen aan andere materialen.

Brandveilig

Onze deuren zijn eveneens brandveilig daar het hout brandvertragend is dit door de lage warmtegeleiding en verkoling.

Kleur

U kunt kiezen voor gelakte deuren in een RAL kleur of voor de natuurlijke houtkleur. De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.