Uw ervaren gyprocplaatser in Antwerpen

Expert in gyprocwerken

Voor elke ruimte de gepaste gyprocwerken op maat, volgens uw wensen en budget. Heeft u dus binnenkort gyprocwerken regio Antwerpen in het vooruitzicht? Doe dan snel een beroep op het vakmanschap en de knowhow van Zymar.

Gyprocwanden en -plafonds

Verzeker uzelf van de juiste vakmannen voor onberispelijke en loodrechte wanden, muren of andere werken in gyproc. Wij kunnen u voorzien van het juiste vakwerk én maatwerk voor elke ruimte. Gyproc is dan ook ideaal om een oude muur opnieuw mooi af te werken, om ruimte een nieuwe indeling te geven of om een plafond mooi af te werken.

Dankzij onze naadloze afwerking kunt u op een mooie manier leidingen wegwerken, verlichting smaakvol aanbrengen en de meest nutteloze ruimten omtoveren in oogstrelende kamers. En dat zowel in nieuwbouw als renovaties, met of zonder isolatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons om raad en advies.

30

Jaar ervaring
Klantenbeoordelingen

Wat zeggen onze klanten ?

Zymar

Met Zymar krijgt u een totaalaannemer die meer dan 30 jaar ervaring op de teller heeft. Naast pleisterwerken heeft de firma zich ook gespecialiseerd in talloze andere activiteiten.

Contactgegevens

Newsletter

Schrijf u in voor de newsletter van Zymar en blijf steeds op de hoogte.